Široka ponuda
Zamjena oštećenih retrovizora

Vožnja bez bočnih retrovizora je vrlo opasna po samog vozača i ostale sudionike u prometu. Njihova je svrha vrlo bitna jer ukazuje vozaču na događaje ostalih sudionika u prometu. Postoje konveksna i asferična ogledala. Nudimo velik izbor ogledala vanjskih retrovizora za razne tipove automobila poput: VW, Opel, Bmw, Peugeot, Citroen, Renault, Ford, Iveco, Mercedes itd.

Ukoliko ogledalo koje je Vama potrebno nemamo na zalihi, možemo Vam ponuditi izradu ogledala na licu mjesta. Osim ogledala za osobna vozila izdvajamo i ogledala retrovizora za sva gospodarska vozila, kamionski i autobusni program.

MOBILNA MONTAŽA

Mobilni smo od 0-24, 7 dana u tjednu
Svaku izmjenu vjetrobranskog stakla ili popravka izvršit ćemo i kod Vas ispred vaše kuće, ureda, tvornice ili drugog dogovorenog mjesta na Vaš poziv.
Kontaktirajte nas

BRZA ISPORUKA

30-60 min ovisno o oštećenju.
Trajanje popravka vjetrobranskog stakla je od 30-60 min ovisno o stupnju oštećenja. Popravak na staklu je trajan, štedi Vaše vrijeme i novac.
Kontaktirajte nas

STAKLA ZA SVA VOZILA

Za sve tipove osobnih, gospodarskih vozila, kamiona i autobusa.
U našem prodajnom servisu imamo raspoloživu zalihu zamjenskih vjetrobranskih, zadnjih i bočnih stakala za sve tipove osobnih, gospodarskih vozila, kamiona i autobusa.
Kontaktirajte nas

Zatražite ponudu ili nas kontaktirajte

U niže navedenoj kontakt formi možete ispuniti podatke potrebne za izradu ponude ili jednostavno prekosčite polja o podacima vozila i upišite osnovne podatke sa upitom.