Prodaja stakla
Ne trošite dragocijeno vrijeme u potrazi za staklom.

U našem prodajnom servisu imamo raspoloživu zalihu zamjenkih vjetrobranskih, zadnjih i bočnih stakala za sve tipove osobnih i gospodarskih vozila, kamiona i autobusa. Stakla su Europskih proizvođača AGC, Pilkington, Saint-Gobain, Guardian, Sekurit i Nord Glass. Više od 30 godina surađujemo s najvećim proizvođačima stakla što je i garancija visoke kvalitete i najpovoljnije cijene. Osim navedenog, iz našeg asortimana izdvajamo i prodaju.

STAKLA ZA GRAĐEVINSKE STROJEVE

STAKLA ZA TRAKTORE

STAKLA RETROVIZORA

BRISAČI

PLEKSIGLAS

LAJSNE, GUME I PROFILI U METRAŽI

MOBILNA MONTAŽA

Mobilni smo od 0-24, 7 dana u tjednu
Svaku izmjenu vjetrobranskog stakla ili popravka izvršit ćemo i kod Vas ispred vaše kuće, ureda, tvornice ili drugog dogovorenog mjesta na Vaš poziv.
Kontaktirajte nas

BRZA ISPORUKA

30-60 min ovisno o oštećenju.
Trajanje popravka vjetrobranskog stakla je od 30-60 min ovisno o stupnju oštećenja. Popravak na staklu je trajan, štedi Vaše vrijeme i novac.
Kontaktirajte nas

STAKLA ZA SVA VOZILA

Za sve tipove osobnih, gospodarskih vozila, kamiona i autobusa.
U našem prodajnom servisu imamo raspoloživu zalihu zamjenskih vjetrobranskih, zadnjih i bočnih stakala za sve tipove osobnih, gospodarskih vozila, kamiona i autobusa.
Kontaktirajte nas

Zatražite ponudu ili nas kontaktirajte

U niže navedenoj kontakt formi možete ispuniti podatke potrebne za izradu ponude ili jednostavno prekosčite polja o podacima vozila i upišite osnovne podatke sa upitom.