Usluge popravka
Popravak vjetrobranskog stakla

Popravak vjetrobranskog stakla je moguć ukoliko postoji manje oštećenje na staklu (uslijed udarca kamenčića) u obliku zvijezdice, kravljeg oka ili eventualno crte do 3 cm.

Kada primjetite oštećenje na staklu, izbjegavajte pranje (močenje stakla). Kako bi popravak bio što uspješniji potrebna je Vaša brza reakcija nakon samog oštećenja. Trajanje popravka vjetrobranskog stakla je od 30-60 min ovisno o stupnju oštećenja. Popravak na staklu je trajan, štedi Vaše vrijeme i novac. Autostakla Istra koristi proizvode i tehnologiju Američke kompanije Novus koja je i izmislila popravak vjetrobranskog stakla davne 1970. godine. Ukoliko popravak stakla nije moguć potrebna je zamjena.

MOBILNA MONTAŽA

Mobilni smo od 0-24, 7 dana u tjednu
Svaku izmjenu vjetrobranskog stakla ili popravka izvršit ćemo i kod Vas ispred vaše kuće, ureda, tvornice ili drugog dogovorenog mjesta na Vaš poziv.
Kontaktirajte nas

BRZA ISPORUKA

30-60 min ovisno o oštećenju.
Trajanje popravka vjetrobranskog stakla je od 30-60 min ovisno o stupnju oštećenja. Popravak na staklu je trajan, štedi Vaše vrijeme i novac.
Kontaktirajte nas

STAKLA ZA SVA VOZILA

Za sve tipove osobnih, gospodarskih vozila, kamiona i autobusa.
U našem prodajnom servisu imamo raspoloživu zalihu zamjenskih vjetrobranskih, zadnjih i bočnih stakala za sve tipove osobnih, gospodarskih vozila, kamiona i autobusa.
Kontaktirajte nas

PUKLO VAM JE STAKLO NA VAŠEM RADNOM STROJU ?

To nije problem! Vi sa Vašim strojem (gusjeničar ili točkaš) ne možete kod nas ali zato mi možemo kod Vas! Na zalihi našeg magazina nalaze se stakla za razne tipove građevinskih strojeva koja su savijena a to su obično prednja, zadnja i stakla u vratima. Ukoliko staklo koje trebate trenutno nemamo na zalihi nudimo Vam privremeno rješenje- ugradnja pleksiglasa kako biste nesmetano koristili stroj za rad. Mi ćemo se pobrinuti za nabavu novog stakla (original ili konkurencija) u što kraćem vremenskom roku.

Vlastita izrada

Moguća je izrada ravnog stakla koje ima jednu ili više rupa, međutim ono mora biti kaljeno. Njegova debljina je 6mm ili više ovisno o želji naručitelja. Osim stakla za Vaš stroj ili traktor kod nas možete promjeniti i retrovizore.

Na licu mjesta

Iz naše ponude izdvajamo i mogućnost izrade i ugradnje ravnih stakala bez rupa na licu mjesta. Navedena stakla se izrađuju od laminiranog stakla (zeleno ili obično prozirno) 6mm debljine.

Kabine za strojeve

Ukoliko se kojim nesretnim slučajem prevrnuo Vaš stroj te ste uništili kabinu slobodno nam se obratite. Za većinu strojeva imamo kompletno ostakljene kabine koje ćemo Vam isporučiti i montirati gdje Vi god želite.

Zatražite ponudu ili nas kontaktirajte

U niže navedenoj kontakt formi možete ispuniti podatke potrebne za izradu ponude ili jednostavno prekosčite polja o podacima vozila i upišite osnovne podatke sa upitom.