Puklo Vam je staklo na Vašem radnom stroju? To nije problem!

Vi sa Vašim strojem (gusjeničar ili točkaš) ne možete kod nas ali zato mi možemo kod Vas! Na zalihi našeg magazina nalaze se stakla za razne tipove građevinskih strojeva koja su savijena a to su obično prednja, zadnja i stakla u vratima.

Ukoliko staklo koje trebate trenutno nemamo na zalihi nudimo Vam privremeno rješenje- ugradnja pleksiglasa kako biste nesmetano koristili stroj za rad. Mi ćemo se pobrinuti za nabavu novog stakla (original ili konkurencija) u što kraćem vremenskom roku.

Iz naše ponude izdvajamo i mogućnost izrade i ugradnje ravnih stakala bez rupa na licu mjesta. Navedena stakla se izrađuju od laminiranog stakla (zeleno ili obično prozirno) 6mm debljine. Moguća je izrada ravnog stakla koje ima jednu ili više rupa, međutim ono mora biti kaljeno. Njegova debljina je 6mm ili više ovisno o želji naručitelja. Osim stakla za Vaš stroj ili traktor kod nas možete promjeniti i retrovizore (ukoliko je potrebno) za sigurnost rada Vašeg stroja.

Ukoliko se kojim nesretnim slučajem prevrnuo Vaš stroj: JCB, Fiat Kobelco, Caterpillar, Doosan, Hitachi, Hyundai, Komatsu, Kubota, Liebherr, Takeuchi, Case, Volvo itd. te ste uništili kabinu slobodno nam se obratite. Za većinu gore navedenih strojeva imamo kompletno ostakljene kabine koje ćemo Vam isporučiti i montirati gdje Vi god želite.

autostaklaistra@gmail.com
+385 052 535 544